Meisjes
gymnastiek vervolmaking voor meisjes van eerste tot zesde leerjaar én middelbaar tot 20 jaar

Kleine Meisjes 1     VOLZET     Woensdag van 14.30u tot 15.30u 

Recreatief toestelturnen voor meisjes uit het eerste en tweede leerjaar.

Hier wordt verder gewerkt aan de reeds verworven basiskennis van het kleuterurnen. Vanaf nu zullen de kinderen elke week nieuwe onderdelen van de gymnastiek aanleren en proberen te beheersen. Natuurlijk vergt dit veel oefening. Na een jaar zie je duidelijke vooruitgang en kunnen ze reeds koprol vooruit en achteruit. De basis voor een rad is reeds gelegd. Deze kinderen werken vaak in kleine groepjes met een doorschuifsysteem. Zo leren ze zelfstandig te werken maar worden ze steeds begeleid.

Lesgever: Zoé Taillie & Eline Raes & Fran Maes 

Schrijf me in 

 

Kleine Meisjes 2     VOLZET   Woensdag van 15.00u tot 16.00u

Recreatief toestelturnen voor meisjes uit het derde en vierde leerjaar.

Deze kinderen beschikken over heel wat motorische vaardigheden en verfijnen hun techniek. Ze blijven ook hier in groepjes werken zodat ze het hele uur effectief aan het werk zijn. Ook alle toestellen uit de gymnastiek komen aan bod: grond, balk, sprong en brug.

Lesgever: Zoé Taillie & Eline Raes & Fran Maes

Schrijf me in

 

Kleine Meisjes 3   Woensdag van 15.30u tot 16.30u

Recreatief toestelturnen voor meisjes uit het vijfde en zesde leerjaar.

Deze kinderen beschikken over heel wat motorische vaardigheden en verfijnen steeds meer hun techniek. Ze blijven ook hier in groepjes werken zodat ze het hele uur effectief aan het werk zijn. Ook alle toestellen uit de gymnastiek komen aan bod: grond, balk, sprong en brug.

Lesgever: Zoé Taillie & Eline Raes & Fran Maes

Schrijf me in 

 

Grote Meisjes  Donderdag van 20.00u tot 21.00u

Recreatief toestelturnen voor meisjes van 1ste t.e.m 4de secundair.

Meestal zijn deze meisjes reeds jaren actief binnen de club maar dat is zeker geen must. Hier vervolmaken ze hun vaardigheden elk tot op hun niveau! We zijn fier dat we met deze groep ons steentje kunnen bijdragen tot de fysieke vorming van de groep 12 tot 16-jarigen. Bij ons werken ze een gans uur aan hun turntechniek en aan hun conditie.

Lesgever: Fran Maes

Schrijf me in

 

 Gym +     Maandag van 19.30u tot 20.45u

Recreatief toestelturnen voor meisjes vanaf 5de secundair en ex-competitie

Meestal zijn deze meisjes reeds jaren actief binnen de club maar dat is zeker geen must. Hier vervolmaken of onderhouden ze hun turnvaardigheden elk op hun eigen niveau! We zijn fier dat we met deze groep ons steentje kunnen bijdragen tot de fysieke vorming van de groep +16-jarigen. Wetenschappelijk is namelijk bewezen dat die het minst aan sport doen. 

Lesgever: Eline Raes

Schrijf me in