Nieuws
blijf op de hoogte van de laatste activiteiten en wedstrijdresultaten

 

 

 Beste gymnasten en ouders,

 

 

Helaas blijven de huidige maatregelen gelden voor alle lessen.

 

Kinderen (geboortejaar 2008 en jonger) worden vanaf maandag 1 februari indoor verplicht te sporten in bubbels van 10.

Buitenschoolse activiteiten voor kinderen en jongeren mogen doorgaan in bubbels van 10 waarbij elk kind of jongere slechts voor 1 hobby of vrijetijdsactiviteit kiest. Ook binnen onze club mogen kinderen slechts één activiteit kiezen, waardoor het bijv. niet mogelijk is de gymnastiekles en balletles in dezelfde week te volgen.

 

Let op! Ook op woensdagnamiddag blijven de maatregelen gelden, enkel de ingang bij iedere groep is aangepast! Op woensdag 24/02 kunnen alle ‘lagere schoolkinderen’ opnieuw komen turnen volgens onderstaande uurregeling. De week erna verwelkomen we opnieuw de kleutertjes volgens onderstaande regeling. Daarna loopt de regeling afwisselend verder. We bieden de lessen aan in bubbels van 10 en willen hen zo een vol uurtje laten genieten van hun hobby J

 

  • Kleuters 2:          De les gaat door op woensdag 3 maart van 13.30u. tot 14.30u..
  • Kleuters 3:          Gewijzigde uren! De les gaat door op woensdag 3 maart van 14.30u. tot 15.30u. (ipv 14u. tot 15u.).

Let op! Op woensdag 24 februari is er GEEN les voor de kleuters. Ov organisatorische redenen is het niet mogelijk de lessen dan te laten doorgaan.  De volgende les voor de kleuters is telkens tweewekelijks en gaat dan door op woensdag 17 maart en 31 maart (in de Paasvakantie is er geen les).

Omdat de ‘bubbels’ geen contact mogen hebben met elkaar, vragen wij jullie zich strikt te houden aan onderstaande regeling bij het binnenkomen:

WIJZIGING: Alle kleuters kunnen de ingang nemen via de gymhal (achteraan sporthal 2). De kinderen betreden pas de zaal als de juffen hiervoor toestemming geven, zij worden meteen in bubbels verdeeld en zo vermijden we het contact met andere groepen. Ze kunnen daar ook opnieuw opgehaald worden.

 

  • Kleine meisjes 1:             De les gaat door op woensdag 24 februari van 13.30u. tot 14.30u. (ipv 14.30u. tot 15.30u.).
  • Kleine meisjes 2:             De les gaat door op woensdag 24 februari van 14.30u. tot 15.30u. (ipv 15u. tot 16u.).
  • Kleine meisjes 3:             De les gaat door op woensdag 24 februari van 15.30u. tot 16.30u.

Let op! Op woensdag 3, 17 & 31 maart is er GEEN les voor de kleine meisjes. Ov organisatorische redenen is het niet mogelijk de lessen dan te laten doorgaan.  

De volgende les voor de kleuters is telkens tweewekelijks en gaat dan door op woensdag 10 maart en 24 maart (in de Paasvakantie is er geen les).

Omdat de ‘bubbels’ geen contact mogen hebben met elkaar, vragen wij jullie zich strikt te houden aan onderstaande regeling bij het binnenkomen:

WIJZIGING: Alle groepen ‘kleine meisjes’ kunnen de ingang nemen via de hoofdingang sporthal 2 (zoals iedere les). De kinderen betreden pas de zaal als de juffen hiervoor toestemming geven, zij worden meteen in bubbels verdeeld en zo vermijden we het contact met andere groepen. Ze kunnen daar ook opnieuw opgehaald worden.

De kinderen kunnen steeds opgehaald worden waar ze ook de zaal binnen komen.

 

 

We willen jullie alvast danken voor het strikt opvolgen van de nieuwe maatregelen. Zo willen we iedereen op een veilige, verantwoorde manier verder laten sporten.

 

De huidige maatregelen blijven gelden:

+12 jaar: mondmasker dragen

Ontsmetten voor en na de les

Houd afstand (1,5 m) bij kinderen/jongeren/volwassenen die niet tot je bubbel behoren.

Enkel de leden zelf zijn toegelaten in de zaal!

 

Wij danken jullie voor het vertrouwen en het begrip en hopen jullie binnenkort terug te zien.

De huidige maatregelen gelden tot er nieuwe maatregelen worden aangekondigd.

Tijdens de Paasvakantie is er geen les.

Info of vragen: Anja Delarue 0473/576686

 

Houd jullie goed!

 

Met vriendelijke groeten,

Namens bestuur en juffen Turnclub De Salto’s

Anja Delarue

Voorzitster