Nieuws
blijf op de hoogte van de laatste activiteiten en wedstrijdresultaten

Beste gymnastjes en ouders,

 

We hadden het graag anders gezien, maar tot op vandaag heeft de Coronacrisis nog steeds een grote invloed op ons dagelijks leven. We bezorgen jullie graag duidelijkheid omtrent de huidige situatie en de impact op onze lessen in de club.

  

 

Hierbij bezorgen we jullie een overzicht van alle aanpassingen bij de lessen kleine keurploeg, instappers en grote keurploeg:

De uren blijven behouden voor iedere leeftijdsgroep zoals voorheen.

-        Keurploeg-Instappers: vrijdag    De lessen gaan door zoals gewoonlijk. Door de nieuwe regelgeving kiezen we ervoor als club dat deze jonge gymnastjes alle lessen op vrijdag verder volgen bij de ‘keurploeg-Instappers’ en niet meer deelnemen aan de balletlessen op maandagWe zijn ervan overtuigd dat de uurtjes gym belangrijk zijn voor hun basisontwikkeling bij het competitieturnen.
Opmerking: Indien mogelijk zal de balletjuf een extra moment voorzien voor alle ‘keurploeg-instappertjes’ tijdens/aansluitend op hun les op vrijdag. Indien de uren hierdoor wijzigen op vrijdag zal dit tijdig gecommuniceerd worden.

-        Kleine keurploeg: di & do              Ook hier kunnen de lessen doorgaan zoals voorheen.

Opmerking:        Op dinsdag vragen wij alle leden binnen te komen langs de voorzijde van sporthal 2 (waarin de gymhal gelegen is) en daar (inkom) te wachten op juf Amber. Zo kunnen we de kinderen strikt gescheiden houden van de anderen groepen.

Opmerking:          De leden van de ‘Kleine keurploeg’ die ook ballet volgen, vragen wij ook niet deel te nemen aan de balletlessenWe zijn ervan overtuigd dat de uurtjes gym belangrijk zijn voor hun basisontwikkeling bij het competitieturnen.

-        Grote keurploegdi, woe & zat        Gymlessen voor alle gymnasten geboren in 2008 en jonger.

 

Om alles goed en vlot te kunnen organiseren, vragen wij tijdig te verwittigen aan de juf indien jouw kind niet aanwezig kan zijn.

Instappers: Emma 0475/617320

Kleine keurploeg: Amber 0473/278764

Grote keurploeg: Martine 0479/509310

 

 

 

Houd jullie goed!

 

Met vriendelijke groeten,

Namens bestuur en juffen Turnclub De Salto’s

Anja Delarue

Voorzitster