Nieuws
blijf op de hoogte van de laatste activiteiten en wedstrijdresultaten

Beste ballerina, ouders,

 

We hadden het graag anders gezien, maar tot op vandaag heeft de Coronacrisis nog steeds een grote invloed op ons dagelijks leven. We bezorgen jullie graag duidelijkheid omtrent de huidige situatie en de impact op onze lessen in de club.

 

 

Hierbij bezorgen we jullie een overzicht van alle aanpassingen bij de balletlessen:

De uren blijven behouden voor iedere leeftijdsgroep zoals voorheen.

-        Ballet 1: 17u. – 18u.                       Deze groep omvat heel wat enthousiaste ballerina’s. Ook alle leden uit de groep ‘Instappers’. Door de nieuwe regelgeving kiezen we ervoor als club dat deze jonge gymnastjes alle lessen op vrijdag verder volgen bij de ‘keurploeg-Instappers’ en niet meer deelnemen aan de balletlessen op maandag.
Opmerking: Indien mogelijk zal de balletjuf een extra moment voorzien voor alle ‘keurploeg-instappertjes’ tijdens/aansluitend op hun les op vrijdag. Indien de uren hierdoor wijzigen op vrijdag zal dit tijdig gecommuniceerd worden.

-        Ballet 2: 18u. – 19u.                       Deze groep is beperkter, er vormt zich dan ook geen probleem om de lessen veilig te organiseren. De leden van de ‘Kleine keurploeg’ die ook ballet volgen, vragen wij ook niet deel te nemen aan de balletlessen.

-        Ballet 3: startuur 19u.                   Balletlessen voor alle ballerina’s geboren in 2008 en jonger. Helaas kan nog steeds slechts een deel van deze groep ballet volgen. Graag hadden we van alle leden die maandag (groep ballet 3) wel ballet mogen/zullen volgen vooraf een berichtje ontvangen. Dit kan rechtstreeks naar de juf op het nummer: 0479/864246. Graag ten laatste op zondag 31/01 zodat zij alles veilig kan organiseren.

 

Meer info ivm de balletlessen? Contacteer juf Kristien: 0479/864246

 

 

Houd jullie goed!

 

Met vriendelijke groeten,

Namens bestuur en juffen Turnclub De Salto’s

Anja Delarue

Voorzitster