Meisjes
gymnastiek vervolmaking voor meisjes van eerste tot zesde leerjaar én middelbaar tot 20 jaar

Kleine Meisjes 1

Recreatieve gym voor meisjes uit het eerste, tweede en derde leerjaar.

Hier wordt verder gewerkt aan de reeds verworven basiskennis van het kleuterurnen. Vanaf nu zullen de kinderen elke week nieuwe onderdelen van de gymnastiek aanleren en proberen te beheersen. Natuurlijk vergt dit veel oefening. Na een jaar zie je duidelijke vooruitgang en kunnen ze reeds koprol vooruit en achteruit. De basis voor een rad is reeds gelegd. Deze kinderen werken vaak in kleine groepjes met een doorschuifsysteem. Zo leren ze zelfstandig te werken maar worden ze steeds begeleid.

Lesgever: Zoé Taillie & Anja Delarue

Schrijf me in

Kleine Meisjes 2

Recreatieve gym voor meisjes uit het vierde, vijfde en zesde leerjaar.

Deze kinderen beschikken over heel wat motorische vaardigheden en verfijnen hun techniek. Ze blijven ook hier in groepjes werken zodat ze het hele uur effectief aan het werk zijn. Ook alle toestellen uit de gymnastiek komen aan bod: grond, balk, sprong en brug.

Lesgever: Zoé Taillie & Anja Delarue

Schrijf me in

Grote Meisjes

Recreatieve gym voor meisjes van 1ste t.e.m 4de secundair.

Meestal zijn deze meisjes reeds jaren actief binnen de club maar dat is zeker geen must. Hier vervolmaken ze hun vaardigheden elk tot op hun niveau! We zijn fier dat we met deze groep ons steentje kunnen bijdragen tot de fysieke vorming van de groep 12 tot 20-jarigen. Wetenschappelijk is namelijk bewezen dat die het minst aan sport doen. Bij ons komen ze in anderhalf uur goed aan hun trekken en zetten ze op die manier goed hun weekend in.

Lesgever: Amber Vanderper

Schrijf me in

 

Gym + voor meisjes vanaf 5de middelbaar en ex-competitie.

Lesgever: Eline Raes

Schrijf me in